2022 YILI SOGEP 2.BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda GMKA tarafından 2022 yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) uygulanacaktır. Programın sosyal sorumluluk önceliğinde özel sektör işletmeleri başvuru yapabilmekte ve başarılı bulunan asgari 1.000.000 TL proje bütçesinden oluşaan özel sektör projesi azami %50 oranında desteklenebilmektedir.

Bu doğrultuda;

  • Bölge öncelikleriyle kâr amacı güden kesimin sosyal faaliyetlerini uyumlaştıran,
  • Diğer öncelik alanlarına ve/veya tespit edilen farklı sosyal bir sorunun çözümünde sosyal sorumluluk uygulamaları geliştirilmesine yönelik,
  • Kâr amacı güden şirketlerin sosyal girişim, kooperatif ve sivil toplum kuruluşlarının iktisadi işletmelerinden ürün ve hizmet almasını önceleyen projeler geliştirmesi beklenmektedir.

14.01.2022 Cuma günü saat 14:30’da zoom üzerinden bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Gerçekleştirilecek toplantıya katılım için kayıt formuna https://www.gmka.gov.tr/2022-yili-sogep-bilgilendirme-toplantisi-kayit-formu      linki üzerinden ulaşılabilmektedir. 31.01.2022 tarihine kadar proje ön başvruları alınacaktır.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.