3.OTEL EKİPMANLARI VE AĞIRLAMA TEKNOLOJİLERİ FUARI 3.EV DIŞI TÜKETİM ÜRÜNLERİ GIDA VE İÇECEK ÜRÜNLERİ GIDA İŞLEME DEPOLAMA SOĞUTMA TAŞIMA VE MARKET EKİPMANLARI FUARI

GL PLATFORM FUARCILIK tarafından 03 – 06 Şubat 2021 tarihlerinde Fuarizmir’de HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ağırlama Konaklama Teknolojileri Fuarı ile birlikte HORECA FAIR Uluslararası 3. Ev Dışı Tüketim Ürünleri Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı gerçekleştirilecektir.

Fuar; Konaklama ve ağırlama tesislerine ve EDT’ye yönelik; resmi kurum ve kuruluş, firmalar, sektör temsilcileri ve bağlı oldukları çatı kuruluşların destekleri, yapılan etkinlikler, eğitimler, konferanslar, yarışmalarla adından basında da söz ettiren bir organizasyon haline gelmiştir.

Bu nedenledir ki ekonomimize katkı sağlayabilmek, beklentileri karşılayarak omuz omuza daha güçlenebilmek, sektörde yer alacak firmalara destek olmak, markalarımızın bilinirliğine artı katkıda bulunmak için büyük bir adım atılmaktadır.

03 – 06 Şubat 2021 tarihlerinde Türkiye’nin en büyük fuar merkezi Fuarizmir Gaziemir de endüstriyelden servis ve ikram ekipmanlarına, teknolojiden dekorasyona, gıdadan hijyene sektör bileşenleri; ilgili işletmeler, kamu kurum ve kuruluşları, sosyal tesislerin yönetici ve profesyonellerini buluşturacak.

Fuarlarımız çok sayıda meslek grubu ve ihtisas alanındaki üyeleri ilgilendirmekle birlikte meslek komitelerine kayıtlı üyelere yeni ticari zemin oluşturacaktır.

Ziyaretleriniz ve katılımlarınız için 0.232 347 80 33 nolu telefondan ayrıntılı bilgi alınabilir.

Sektör temsilcilerinin bir arada olacağı HORECA FAIR Uluslararası 3. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’na sizleri davet etmekten ve ağırlamaktan büyük mutluluk duyarız.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.

Saygılarımızla…