TÜRKİYE-AB İŞ DÜNYASI DİYALOĞU PROJESİ TARIMSAL GIDA AĞ OLUŞTURMA ETKİNLİĞİ

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle, Birliğimiz (TOBB) ve Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBERS)  işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye  - AB İş Diyaloğu (TEBD) “ projesi kapsamında, 27-28 Ocak 2022 tarihinde, çevrim içi olarak, “TEBD Tarımsal Ağ Oluşturma” etkinliği gerçekleştirilecektir.

         Bu etkinliğin amacı, gıda sektöründeki temel konuları tartışmak ve şirketler arasında ağ oluşturarak katılımcıların yeni pazarlara, tedarikçilere,tüccarlara , ilgili kuruluşlara vb.erişimlerini sağlamak ve işbirliklerini geliştirmektir.

     Bu etkinlik, altı farklı oturum, paneller ve interaktif yuvarlak masalar aracılığıyla, “tarımsal gıda” alanındaki temel konuları tartışmak ve firmalar arasında yeni ortaklıklar kurmalarına fırsat yaratmak için bir araya getirecektir;

  1. Coğrafi işaretli ürünler,
  2. Kuruyemişler ve meyve,
  3. Aromatik bitkiler,
  4. Dondurulmuş gıdalar (su ürünleri dahil olmak üzere)
  5. Sağlıklı yaşam için besleyici ürünler (vegan,glutensiz,diyabetik vb.)
  6. Bio-organik gıda

     Etkinliğe katılmak için gündeminde yeraldığı;

https://events.tebd.eu/event/TEBDagrifoodnetworkingevent?language=tr-TR

linkinden kayıt yaptırması gerekmektedir.

Etkinlik, 27 Ocak 2022 tarihinde başlayacak olup, grup seanslarında Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır.

Etkinlikte, “Ağ Oluşturma Dijital Platformu” üzerinden, firma/kurumlarla ile ikili görüntülü görüşmeler yapılması imkanı sunulacaktır. Bu çerçevede , katılımcıların sisteme bilgi girişi yapmaları için öncelikle “Click here to get

started” butonuna tıkladıktan sonra firmaları/kurumları ile ilgili sayfada en soruları cevaplamaları ve kayıt formunu doldurmaları (profil oluşturmaları) gerekmektedir.

Etkinlikten 10 gün önce katılımcılar, etkinlik içindeki ikili görüşmelerini planlamak üzere dijital platforma giriş yapmaları için davet mesajı (kayıt formlarındaki elektronik posta ya da formda belirtildi ise cep telefonlarına) alacaklardır.Kendilerine gelen mesaj sonrası , platforma giriş yapan katılımcılar, katılımcı listesine göz atabilecek ve kimlerle tanışmak istediklerini (ikili görüşmelerini) kendileri seçebileceklerdir.Bu çerçevede platform üzerinden ikili görüşmelerini planlayan katılımcılar, etkinlik içerisinde görüşmelerini başlatabileceklerdir.

Bu çerçevede  kaydını tamamlayan, ancak etkinlikte ikili görüşme yapmak istemeyen katılımcıların ise, toplantı tarihinde ;

https://events.conversationstarter.net/e/tebd-agri-food

linkine girerek log-in kısmında yeralan kullanıcı adı-şifrelerini doldurarak toplantıya erişimleri mümkün olabilecektir.

Platforma giriş konusunda sorular ve sorunlar olması durumunda ;

tebd@eurochambers.eu

elektronik posta adresinden teknik destek alınabilecektir.

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.