İBRAHİM PAMUKÇU – PAMUKÇU SİGORTA ACENTESİ ARACILIK HİZMETLERİ

ZİYARET RAPORU

Firmamız 10.02.2006  tarihinde ilçemiz Han Mahallesi Çay Cad.Barış Apt.No:39/H adresinde kurulmuştur. Firmamızın kuruluştaki amacı; başta trafik,kasko,hayat ve sağlık poliçelerini kesmek,sigortacılık alanında piyasaya hizmet vermektir.

Firmayı firma sahibi  kendileri çalışmaktadır.Firma,police kesimi sonrası oluşan hizmetleri de yerinde vermeye gayret etmektedir.Firma A sınıfı acente olup,sektörün odamızdaki temsilcilik görevini de üstlenmektedir.

Firmamızı,Odamız Genel Sekreteri Yücel SARI  ziyaret etmişlerdir.

Firma yetkilimizle yaptığımız görüşme neticesinde;

• Piyasanın içinde bulunduğu mali durumun kötü olması,
  • Emeklinin ve çalışanların hayat şartlarının zorlaşması,
  • Köylünün üretim yapamaz hale gelmesi,
  • Köylünün çok borçlu olması,
  • Sattıkları police fiatlarının ağır olması,
  • Piyasanın çok daralmasından,nakit sıkışıklığının aşırı boyutta olmasından,
  • Piyasada A sınıfı olmayan,şube nezdindeki diğer sigorta firmaları ile rekabet etmek zorunda kaldıkları,
  • Sigortacılık Sektörünün çözümlenemeyen çok sorunlarının bulunduğu,
  • Yeterince denetlenmediklerinden

şikayetçi olmuşlardır.

Kurum olarak bizden;yerelden çok konjonktürel şartlardan dolayı sıkıntı yaşandığından,yaşadıkları bu sıkıntıları üst makamlara iletilmesi talebinde bulunmuşlardır.