KARDEŞ POLATLI TİCARET ODASINI ZİYARET ETTİK

  10 Ekim 2017 tarihinde imzaladığımız protokol gereği Kardeş Odamız olan Polatlı Ticaret Odasını 14-15 Kasım 2019 tarihleri arasında ziyaret ettik.
       Yönetim Kurulu Başkanı İlker KURT, Meclis Başkanı Mehmet ÇETİN, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Serkan BAYKAL, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet CENKER, Emrullah KOVANCI ve Özgür ÖZGÜL ile Meclis Üyelerimiz Özkan GÜRKÖK, Serhan GÜRSOY, Burak BURKAN, İbrahim PAMUKÇU, Ertuğrul TÜMER, Genel Sekreter Yücel SARI ve Akreditasyon-Kalite Sistem Sorumlusu Merve ÇETİN’den oluşan heyetimizin Polatlı Ticaret Odası ziyareti esnasında toplantı gerçekleştirerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.  Ortak projelerde yer almak ve üyelerimize karşılıklı fayda sağlanılacak çalışmalar üzerinde konuşuldu. Akreditasyon ve Kalite Sistem Sorumlumuz Merve ÇETİN odamızda gerçekleştirilen faaliyetler ve akreditasyon süreci ile ilgili bilgilendirmede bulundu.
      Sonrasında heyetimiz yine Polatlı Ticaret Odası meclis üyeleri ile birlikte Halide Edip Adıvar ve Kadınlar Müzesi’ni, Duatepe ve Gordion’u ziyaret etti.
      Ziyaretin ikinci gününde heyetimiz Polatlı Belediye Başkanı Sayın Mürsel YILDIZKAYA’nın makamını, Polatlı Organize Sanayi Bölgesi yönetimini ve Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Dilsizler Tarım Mak.Tic.ve San.Ltd.Şti. ile Ayçıtır Fabrikasını son olarak da ilçemizde de görev yapan Polatlı Kaymakamı Sayın Mahmut Nedim TUNÇER’I ziyaret etti.  
      Nezaketlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı başta Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi SAKARYA ve Meclis Başkanı Erol ÜNAL olmak üzere tüm Polatlı TO meclis üyelerine teşekkür ederiz.