MEDICA DUSSELDORF FUAR PROGRAMI 2022

  1. GÜN 14 KASIM ANKARA – DUSSELDORF

Ankara Havalimanında saat 13:30 da Düsseldorf uçağı için buluşma. Gerekli bagaj ve pasaport işlemler ardından 16:15 de kalkacak uçak için kapıya geçiş. Yerel saat 18:10 da Düsseldorf Havalimanına varış. Havalimanında bizleri bekleyen aracımız ile kısa bir şehir turu ardından Köln e hareket ediyoruz. Konaklama yapacağımız otele varısın ardından oda dağılımı ve odalara yerleşme. Geceleme otelde.

Otel Köln şehir merkezinde olduğundan dolayı misafirlerimiz istedikleri gibi zaman geçirebilirler.

  1. GÜN 15 KASIM KÖLN – DUSSELDORF

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından bizlere ait otobüsümüz ile Düsseldorf fuar alanına hareket ediyoruz. Yaklaşık olarak 40 km dir. Fuar alanına varış ve fuar ziyaretleri sonrasında belirlenen noktada buluşma ve Köln e hareket. Misafirlerimiz isteğine bağlı olarak münferit olarak zaman geçirebilirler. Köln varış ve rehberimiz eşliğinde kısa Köln turu yapıyoruz. Geceleme otelde.

  1. GÜN 16 KASIM KÖLN – DUSSELDORF

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından bizlere ait otobüsümüz ile Düsseldorf fuar alanına hareket ediyoruz. Yaklaşık olarak 40 km dir. Fuar alanına varış ve fuar ziyaretleri sonrasında belirlenen noktada buluşma ve Köln e hareket. Misafirlerimiz isteğine bağlı olarak münferit olarak zaman geçirebilirler. Köln varış ve geceleme otelde.

  1. GÜN 17 KASIM KÖLN – DUSSELDORF

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından bizlere ait otobüsümüz ile Düsseldorf fuar alanına hareket ediyoruz. Yaklaşık olarak 40 km dir. Fuar alanına varış ve fuar ziyaretleri sonrasında belirlenen noktada buluşma ve Köln e hareket. Misafirlerimiz isteğine bağlı olarak münferit olarak zaman geçirebilirler. Köln varış ve geceleme otelde.

  1. GÜN 18 KASIM KÖLN – DUSSELDORF

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından otelden çıkış işlemlerimizi yapıyoruz. Gruba özel otobüsümüz ile alışveriş için Köln ve Düsseldorf gezisi akabinde saat 16:30 da havalimanına transfer. Havalimanına varışın ardından pasaport ve bagaj işlemleri. Saat 19:10 da kalkacak Ankara Uçağı ile hareket. Yerel saat 00:40 da Ankara’ya varış ve turumuzun sonu.

 KONAKLAMALAR

 DORINT AN DER MESSE KÖLN 4* vb

  Köln Ticaret Fuarı'nın tam karşısında yer alan bu otel, sıcak içecek hazırlama imkanı ve ücretsiz Wi-Fi erişimi bulunan ses yalıtımlı odalarıyla hizmetinizdedir. Köln Eski Kenti'ne metroyla 7 dakikada ulaşılabilir. Dorint Hotel An der Messe Köln'ün klimalı odalarında kasa bulunmaktadır. Tavandan tabana pencerelere sahip odalar yumuşak krem tonlarında dekore edilmiştir. Tesisteki 650 m² büyüklüğündeki spa alanı Fin saunası, tuz mağarası, buhar odası ve kozmetik uygulama ve masaj odaları mevcuttur. Konuklar spaya indirimli giriş fiyatlarından yararlanabilir, ayrıca bornoz ve terlik kiralayabilir. Bell Arte kahvaltı restoranında kış bahçesi ve teras bulunmaktadır. Konuklar, rustik Bierstube Düx'te yerel atıştırmalıklar ile Kölsch biralarının tadına bakabilirler. Accanto Bar'da uluslararası içkiler servis edilir. Koelnmesse Metro İstasyonu, Dorint Hotel'in hemen önündedir. Konuklar şehri ve yakındaki Rheinpark'ı keşfe çıkabilirler.

UCUS DETAYLARI HAVAYOLU

KALKIS SEHIR/TARIH/SAAT

VARIS SEHIR/TARIH/SAAT

SUN EXPRESS

ANKARA 14.11.2022 16:15

DUSSELDORF

14.11.2022 18:10

 

DUSSELDORF 18.11.2022 19:10

ANKARA

19.11.2022 00:40

 

FİYATLANDIRMA

PROGRAM

UÇUŞ

TWIN (2 KİŞİLİK KONAKLAMA)

SINGLE (TEK) KONAKLAMA

 

EURO TIER ALMANYA PROGRAMI

THY

750 EURO

950 EURO

 

 

FIYATA DAHIL OLANLAR

 

FIYATA HARIC OLANLAR

Sun Express Havayolu Gidiş Dönüş Uçak Bileti (30 kg)

Otel ve minibar extra harcamalari

Toplam 4 Gece Oda Kahvaltı Konaklama

Öğle Akşam Yemegi

Köln Şehir Turu

Yurtdışı Harç Bedeli

Düsseldorf Şehir Turu

İç Hat Baglantıları

Gruba Özel Transfer

Almanya Vizesi 170 Euro

Rehberlik Hizmetleri

Fuar giriş Bileti (1 Günlük : 45 Euro ; 4 Günlük 129 Euro)

Saithan Turizm Refekati

 

Seyehat Sigortası

 

Tüm Vergiler

 

 

 

 

 

 

           Üyelerimize ve kamuoyuma önemle duyurulur.