TOBB DİGİTALLEŞME SANAL FUARI

Covid-19 Pandemisi ile birlikte digitalleşme daha da önem kazanmıştır.Bu anlamda KOBİ ve girişimcilerimizin digitalleşen yeni dünyaya uyum sağlamaları amacıyla Birliğimiz organizasyonunda 26-27 Ocak 2021 tarihlerinde “TOBB DİGİTALLEŞME SANAL FUARI” gerçekleştirilecektir.

Sanal Fuar etkinlikleri kapsamında önde gelen yazılım, telekominikasyon ve e-ticaret firmaları stand açarak KOBİ’lerin ihracata dayalı büyümeleri aşamasında ihtiyaç duyabilecekleri bilgiye erişmeleri, gerekli araçları tanımaları ve potansiyel işbirlikleri geliştirmeleri hedeflenmektedir.

Ayrıca iki gün sürecek webinarlar ile “yazılım”, ”e-ticaret”  ve “telekominikasyon” sektörlerinde dijitalleşme ve bu sektörlere yönelik dijital dönüşüm örnekleri katılımcılar ile paylaşılacaktır.

Sanal fuar etkinliği uluslar arası niteliğe haiz olup, yabancı ziyaretçilerin katılımına açıktır.

Etkinlik tanıtım internet sitesi    :  www.tobb.org.tr/sanalfuar

Etkinlik kayıt sitesi                       :  sanalfuar.tobb.org.tr

Üyelerimize ve kamuoyuna önemle duyurulur.