Page 20 - EKONOMİK RAPOR 2016
P. 20
2016 YILI 2016 YILI
MEYVE ÜRETİMİ SEBZE ÜRETİMİ
KAPLADIĞI TOPLU MEYVELİ TOPLU MEYVESİZ DAĞINIK MEYVELİ DAĞINIK MEYVESİZ ÜRETİM SEBZE TÜRÜ EKİLEN ALAN (Dk.) ÜRETİM MİKTARI (Ton)
MEYVE TÜRÜ
ALAN(Dk.) AĞAÇ SAYISI AĞAÇ SAYISI AĞAÇ SAYISI AĞAÇ SAYISI MİKTARI (Ton)
Balkabağı 125 250
Antep fıstığı 0 0 0 3000 500 5
Bamya 130 98
Armut 422 11340 4370 13450 250 620
Bezelye (Taze) 550 550
Ayva 12 300 100 3600 10 98
Biber (Çarliston) 40 62
Badem 462 5720 236 2000 500 54
Biber (Dolmalık) 55 61
Ceviz 2892 3900 85830 2690 1100 119
Biber (Salçalık) 1650 2888
Elma (Amasya) 20 200 0 1100 0 65
Blber (Sivri) 40 62
Elma (Diğer) 511 60551 16144 950 50 984
Domates (Salçalık) 4200 33600 MAKROEKONOMİK İSTATİSTİKLER
Elma(Golden) 30 2850 0 0 0 88
Domates (Sofralık) 800 4800
Elma (Grannysmith) 57 7695 0 0 0 346
Enginar 18 12
Elma (Starking) 51 4700 0 0 0 141
Fasulye (Taze) 120 120
Erik 59 2950 50 5480 180 236
Hıyar (Sofralık) 6 107
Fındık 41 2460 0 0 0 2
Ispanak 325 244
İncir 59 2950 50 5480 180 236
Kabak (Çerezlik) 45 9
Kayısı (örtü altı dahil) 24 1180 0 2100 300 43
Kabak (Sakız) 50 50
Kestane 0 0 0 0 0 0
Karpuz 1100 3300
Kiraz 499 23527 12223 1070 50 443
Kavun 2200 4400
Muşmula 0 0 0 2130 85 53
Lahana (Beyaz) 110 440
Nar 101 8000 0 0 0 40
Lahana (Kırmızı) 20 40
Şeftali (Diğer) 200 8309 120 1390 50 291
Mantar (Kültür) 7200 83
Trabzon Hurması 0 0 0 1700 80 51
Marul (Göbekli) 45 72
Üzüm (Sofralık çekirdekli) 540 0 0 0 0 189
Marul (Kıvırcık) 27 27
Vişne 10 278 0 2050 25 47 2016 YILI EKONOMİK İSTATİSTİK RAPORU
Maydonoz 7 4
Zeytin (Sofralık) 403 7350 1200 1070 2000 29
Patlıcan 50 175
Zeytin (Yağlık) 112 2600 380 230 500 16
Pırasa 120 360
TOPLAM 6.446 153.910 120.653 45.600 5.760 3.990
Sarımsak (Taze) 40 40
Soğan (Taze) 100 100
Turp (Bayır) 10 10
TOPLAM 19.242 51.962
20 21