Page 21 - EKONOMİK RAPOR 2016
P. 21

2016 YILI   2016 YILI




 MEYVE ÜRETİMİ  SEBZE ÜRETİMİ







 KAPLADIĞI  TOPLU MEYVELİ   TOPLU MEYVESİZ  DAĞINIK MEYVELİ   DAĞINIK MEYVESİZ   ÜRETİM   SEBZE TÜRÜ  EKİLEN ALAN (Dk.)  ÜRETİM MİKTARI (Ton)
 MEYVE TÜRÜ
 ALAN(Dk.)  AĞAÇ SAYISI  AĞAÇ SAYISI  AĞAÇ SAYISI  AĞAÇ SAYISI  MİKTARI (Ton)
                               Balkabağı              125                  250
 Antep fıstığı  0  0  0  3000  500  5
                                Bamya                 130                  98
 Armut  422  11340  4370  13450  250  620
                              Bezelye (Taze)          550                  550
 Ayva  12  300  100  3600  10  98
                             Biber (Çarliston)         40                  62
 Badem  462  5720  236  2000  500  54
                             Biber (Dolmalık)          55                  61
 Ceviz  2892  3900  85830  2690  1100  119
                             Biber (Salçalık)         1650                2888
 Elma (Amasya)  20  200  0  1100  0  65
                               Blber (Sivri)           40                  62
 Elma (Diğer)  511  60551  16144  950  50  984
                            Domates (Salçalık)        4200                33600                                     MAKROEKONOMİK İSTATİSTİKLER
 Elma(Golden)  30  2850  0  0  0  88
                            Domates (Sofralık)        800                 4800
 Elma (Grannysmith)  57  7695  0  0  0  346
                                Enginar                18                  12
 Elma (Starking)  51  4700  0  0  0  141
                              Fasulye (Taze)          120                  120
 Erik  59  2950  50  5480  180  236
                             Hıyar (Sofralık)          6                   107
 Fındık  41  2460  0  0  0  2
                                Ispanak               325                  244
 İncir  59  2950  50  5480  180  236
                             Kabak (Çerezlik)          45                  9
 Kayısı (örtü altı dahil)  24  1180  0  2100  300  43
                              Kabak (Sakız)            50                  50
 Kestane  0  0  0  0  0  0
                                Karpuz                1100                3300
 Kiraz  499  23527  12223  1070  50  443
                                 Kavun                2200                4400
 Muşmula  0  0  0  2130  85  53
                             Lahana (Beyaz)           110                  440
 Nar  101  8000  0  0  0  40
                             Lahana (Kırmızı)          20                  40
 Şeftali (Diğer)  200  8309  120  1390  50  291
                             Mantar (Kültür)          7200                 83
 Trabzon Hurması  0  0  0  1700  80  51
                             Marul (Göbekli)           45                  72
 Üzüm (Sofralık çekirdekli)  540  0  0  0  0  189
                             Marul (Kıvırcık)          27                  27
 Vişne  10  278  0  2050  25  47                                                                                    2016 YILI EKONOMİK İSTATİSTİK RAPORU
                               Maydonoz                7                   4
 Zeytin (Sofralık)  403  7350  1200  1070  2000  29
                                Patlıcan               50                  175
 Zeytin (Yağlık)  112  2600  380  230  500  16
                                 Pırasa               120                  360
 TOPLAM  6.446  153.910  120.653  45.600  5.760  3.990
                             Sarımsak (Taze)           40                  40
                              Soğan (Taze)            100                  100
                               Turp (Bayır)            10                  10
                               TOPLAM               19.242              51.962


















 20                                                                                                            21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26