TOBB BAŞKANI M. RIFAT HİSARCIKLIOĞLU'NUN ODAMIZI ZİYARETİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, 25.Dönem TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ÜLKEN, İbrahim BURKAY, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arif KULAKSIZ, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi KULA, Balıkesir Ticaret Odası Meclis Başkanı Okan TELAŞELİ, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÇETİN, Balıkesir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Lemi AYTEKİN, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan DOĞAN, Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi YARIŞ, Balıkesir Sanayi Odası Meclis Kurulu Başkanı Ergin BİRGÜL,  Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad BERTAN ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Odalar Müdürü Volkan TUFAN Balıkesir Ekonomi Ödülleri sonrası odamıza ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında odamızı temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız İlker KURT, Meclis Kurulu Başkanımız Ertuğrul TÜMER, Yönetim ve Meclis Kurulu Üyelerimiz ile Genel Sekreterimiz Levent İNCİ hazır bulundu. Misafirlerimize tescil sahibi olduğumuz Coğrafi İşaretli Ürünlerimizden Susurluk Ayranı ve Susurluk Tostu ikramında bulunduk. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, 25.Dönem TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK başta olmak üzere değerli misafirlerimize nazik ziyaretleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz.