TOBB WEBİNARLARINDA BU HAFTA

Ekonomik Büyümede Halka Arzların Önemi, Gelinen Nokta ve Beklentiler (Webinar – İnternet Üzerinden)

27 Nisan 2021 Salı – Saat: 10:30

Borsaya Kote Ortaklık Yöneticileri Derneği ve TOBB Türkiye Sermaye Piyasası Meclisi işbirliğinde gerçekleştirilecek seminerde, Ekonomik Büyümede Halka Arzların Önemi ve Güncel Durum anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Arabuluculuğa İntikal Etmiş Ticari Uyuşmazlıklarda Taraf Vekilliği Semineri (Webinar-İnternet Üzerinden)
27 Nisan 2021 Salı – Saat: 14:00
 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğinde  gerçekleştirilecek seminerde ticari uyuşmazlıklarda arabuluculuk sürecinde taraf vekilliğinin önemi anlatılacak olup, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)
28 Nisan 2021 Çarşamba – Saat: 14:00
KOSGEB, TOBB ve OSBÜK işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde aşağıdaki tabloda yer alan hedef sektörlerde ve uygun proje konularında işletme büyüklüğüne göre 6 Milyon TL’ye kadar geri ödemesiz destek sağlayan  “Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon  Destek Programı ” anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Detaylar ve program için  http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 OSBÜK - TOBB UYUM İş Birliği Protokolü İmza Töreni (Webinar-İnternet Üzerinden)
29 Nisan 2021 Perşembe – Saat: 11:00
Törende TOBB UYUM’un kuruluş amacı, TOBB UYUM’un Hizmetleri ve OSBÜK – TOBB UYUM -işbirliği  hakkında bilgi verilecek, karar alma süreçlerinde üst kuruluşların rolü değerlendirilecek, TOBB UYUM  Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu arasında işbirliği protokolü imzalanacaktır.
Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek  Programı Bilgilendirme Semineri (Webinar – İnternet Üzerinden)
30 Nisan 2021 Cuma – Saat: 14:00
 KOSGEB, TOBB ve OSBÜK işbirliğinde gerçekleştirilecek olan seminerde işletme başına 300.000 TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilen “KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL)” anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.
Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOBİ’lere Yönelik Eğitimler: 

 Robotik Süreç Otomasyonuna (RPA) Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)

Eğitim Tarihi: 26 – 30 Nisan 2021 (5 Gün) |  Saat 19:00 – 21:00 | Eğitim Süresi: 10 Saat

TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Robotik Süreç Otomasyonuna (RPA) Giriş Eğitimi’nde gerçek dünya problemlerinden başlayarak RPA'nın temelleri ve bunun RPA olmayan bir ortamda nasıl çözüldüğü, çözümü otomatikleştirmek için UiPath yazılımını kullanarak bir yazılım robotu oluşturma konuları anlatılacaktır.

Detaylı bilgi ve kayıt için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiper Otomasyon ve Robotik Süreç Otomasyonuna Giriş Eğitimi (Online – Uzaktan Eğitim)
Eğitim Tarihi: 26 – 30 Nisan 2021 (5 Gün) |  Saat 17:00 – 19:00 | Eğitim Süresi: 10 Saat
TOBB, TOBB ETÜ ve Global AI Hub işbirliğinde Yapay Zeka Eğitim ve Farkındalık Projesi kapsamında gerçekleştirilen Hiper Otomasyon ve Robotik Süreç Otomasyonuna Giriş Eğitimi’nde gerçek dünya problemlerinden başlayarak RPA'nın temelleri ve bunun RPA olmayan bir ortamda nasıl çözüldüğü, çözümü otomatikleştirmek için UiPath yazılımını kullanarak bir yazılım robotu oluşturma konuları anlatılacaktır.
 Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Şirketler İçin Siber Güvenlik Eğitimi (Uzaktan Eğitim - Online)
Eğitim Tarihi: 28 Nisan 2021 | Eğitim Saati: 14:00 – 17:00
TOBB ETÜ Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından gerçekleştirilecek eğitimde siber saldırılar ve türleri, siber saldırganların hangi amaçlar doğrultusunda faaliyet gösterdiği, şirket içi siber güvenlik süreçlerinin nasıl yönetilmesi gerektiği, tehditlerden korunmak için alınması gereken önlemler anlatılacak, katılımcılara soru-cevap imkânı verilecektir. Eğitimin % 70'ine devam eden katılımcılar adına dijital doğrulanabilir katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.
 Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

5510 sayılı Kanun 4/A Kapsamında Sigortalı Çalıştıran İşverenlerin Yükümlülükleri, İdari Para Cezaları ve İndirim Unsurları Eğitimi  (Uzaktan Eğitim - Online)
Eğitim Tarihi: 1 - 2 Mayıs 2021 | Eğitim Süresi: 8 Saat
TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından gerçekleştirilen eğitimde 5510 sayılı kanun kapsamında hizmet akdi ile sigortalı çalıştıran işverenlerin yasal yükümlülüklerini, herhangi bir müeyyideye muhatap olmadan ne zaman, nasıl ve ne şekilde yerine getirilebilecekleri, olası bir kusur hallerinde ne çeşit bir idari para cezasına, gecikme cezasına ve gecikme zammına muhatap olunabileceği ve bu cezaların indirim unsurlarından nasıl yararlanılacağı hususlarında bilgi aktarımından oluşmaktadır. Eğitimde katılımcılara soru-cevap imkânı verilecektir. Detaylı bilgi ve kayıt için http://tobbuyum.com.tr/egitim_basvuru.php adresini ziyaret edebilirsiniz.
 Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Dünya Liderliği “İş Dünyasında Liderlik” Eğitimi (Uzaktan Eğitim - Online)
Eğitim Tarihi: 8 - 9 Mayıs 2021 Cumartesi – Pazar | Eğitim Süresi: 8 Saat
TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından gerçekleştirilen online (çevrim içi) eğitimde şirketlerde en çok faydayı sağlayacak liderlik teknikleri ile bireysel ve kurumsal kapasite geliştirmeye yönelik yönetim ve problem çözüm teknikleri anlatılacak, eğitimde katılımcılara soru-cevap imkânı verilecektir.

Detaylar ve program için http://webinar.tobb.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

KOBİ’ler İçin Duyurular: 

TOBB Türkiye 100 başvuruları devam ediyor | Başvuru için: https://tr100basvuru.tobb.org.tr 

İşletmeleri doğru iş ortaklarına, yeni müşterilere yönlendirmek ve yatırımcılara erişimlerini kolaylaştırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketinin belirlendiği 2011 yılından bu yana gerçekleştirilen TOBB Türkiye 100 Programını son başvuru tarihi yoğun talep nedeniyle 30 Nisan 2021’e uzatıldı.  Siz de https://tr100basvuru.tobb.org.tr adresinden hemen başvurunuzu yapabilir ve programa katılım sağlayabilirsiniz. Detaylı bilgiye http://turkiye100.tobb.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

“Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder” Kampanyası devam ediyor. #BuSeslerHiçBitmesin

Pandemi döneminde küçük işletmelerin faaliyetlerine devam etmelerini desteklemek ve tüketicileri ihtiyaçlarını küçük işletmelerden karşılamaya davet etmek üzere TOBB ve VISA işbirliğinde "Bir Alışverişle Çok Şey Fark Eder" kampanyası devam ediyor. Siz de kampanyaya katılmak ve tüketicileri ihtiyaçlarını küçük işletmelerden karşılamaya davet etmek için ekte yer alan posteri işyerinizin camına asabilir ve sosyal medyada #BuSeslerHiçBitmesin etiketiyle paylaşım gerçekleştirebilirsiniz.

 TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni (19-22 Nisan 2021)

19-22 Nisan 2021 tarihleri arasında Türkiye ve dünya ekonomisinde yaşanan güncel gelişmelerin yer aldığı TOBB Haftalık Ekonomi Bülteni ekte gönderilmektedir.

Bültene ayrıca  https://www.tobb.org.tr/ekonomibulteni linkinden de ulaşabilirsiniz.